Historie

Gebu Draadwarenfabriek is opgericht door Ing. H.G. Geist in 1947. De heer Geist begon in Delft, maar al spoedig werd verhuisd naar Hellevoetsluis. Het bedrijf groeide middenin de authentieke vesting van Hellevoetsluis uit tot een toonaangevende fabriek en groothandel in bevestigingsmaterialen voor bouw en industrie.

In 1990 werd besloten om het magazijn elders onder te brengen in Hellevoetsluis. In 1995 werd de heer D. de Pijper Algemeen Directeur van dit familiebedrijf. Al vanaf 1947 is de naam Gebu verbonden aan een groot assortiment bevestigingsartikelen uit eigen productie. Door de overname van Volco International BV in 2000, is het totale assortiment enorm uitgebreid. In 2010 zijn Gebu en Volco echt één onderneming met als naam GebuVolco; een totaalleverancier van bevestigingsproducten.

Een aantal gerenommeerde Aziatische producenten staat al sinds vele jaren garant voor een constante kwaliteit van het uitgebreide GebuVolco assortiment. In Hellevoetsluis worden door GebuVolco zelf specials geproduceerd in afwijkende maten en kleine series die om korte levertijden vragen. Voorts kent GebuVolco een agenturen afdeling voor haar grotere afnemers voor aanvragen van specifieke aard.

Bedrijfsfilm