Snelbouwschroeven fijne draad type S trompetkop (staal gehard gefosfateerd zwart) DTL

Snelbouwschroeven fijne draad type S trompetkop | Drywall screws fine thread type S bugle head | Schnellbauschrauben Feingewinde Typ S Trompetenkopf | Vis à fixation rapide filetage fin type S tête trompette

Snelbouwschroeven fijne draad type S trompetkop (staal gehard gefosfateerd zwart) DTL

Artikelnummer:
231.35035.1430
Typenummer:
231
Artikel GTIN:
8712543625818
Onze gipsplaatschroeven met trompetkop zijn voorzien van een fijne draad (type S), waardoor deze geschikt zijn voor bevestiging van gipsplaten op metal stud profielen. De vlijmscherpe en harde punt van deze gipsschroeven prikt moeiteloos door het dunne metalen profiel, tot een dikte van 0.8 mm.
Voor het indraaien van deze schroeven wordt een PH-2 bit gebruikt. Deze snelbouwschroeven zijn verkrijgbaar in zwart gefosfateerde uitvoering. De gefosfateerde schroef kan uitstekend worden afgewerkt met een wandafwerking product zoals stuc of latex muurverf, en is corrosiebestendig (doorstaat een 48 uur zoutsproeitest).

Het assortiment snelbouwschroeven is zeer uitgebreid. Zo is de schroef te koop in lengtes t/m 75 mm lang. De langere afmetingen worden gebruikt om de ruimte tussen de gipsplaat en profiel (spouw) te overbruggen als hiertussen isolatiemateriaal wordt geplaatst.

Toepassing
Montage van gipsplaten op metal stud
Voor binnen gebruik
d 3.5 mm
L 35 mm
Verpakking doos
Kopvorm trompetkop
Materiaal/oppervlakte behandeling staal gehard gefosfateerd
Aandrijving PH-2
VPE 1000 st
Aantal per overdoos 10000 st
Fosfaatkleur zwart